HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

August 13, 2018

[UNBOXING] TAEYEON - SOMETHING NEW ALBUM

Assalamualaikum & hai readers ๐Ÿ˜„

Unboxing Taeyeon's 3rd Mini Album - Something New. I bought it from an igshop, reyna.onlinekshop. 



Annyeong, chingu ! Terima kasih kerana meluangkan masa di blog ini.

9 comments:

  1. Wah peminat tegar Kpop.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha takde la tegar mana. I minat Taeyeon dari zaman sekolah & first time beli album dia huhu tu yg excited XD

      Delete
  2. Bestnya beli album! Teringin nak beli kpop album tapi bila tengok harga mampu naness jee

    ReplyDelete
  3. wahhh. mmg peminat setia kpop ni. hehe

    ReplyDelete
  4. ada my best friend memang suka kumpul album ni semua itu belum lagi bab keluar duit beli tiket konsert. i minat je tapi tak rajin nak beli album diorang sebab sayang duit lagi..hihi

    ReplyDelete
  5. Wah.. menarik album dia.. macam buku..

    ReplyDelete