HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

August 07, 2017

CONTEST BY AI : BEST FRIEND FOREVER (TAMAT)


Tamat : 13 August 2017

Apa yang perlu korang lakukan?

>> Korang kena buat entri yang bertajuk CONTEST BY AI: BESTFRIEND FOREVER <<
>> Copy and paste banner di atas dalam entri korang dan backlink ke page ini <<
>> Korang kena cerita apa sahaja tentang BFF korang kat dalam entri tu <<
>> Cerita yang menarik akan dipilih sebagai pemenang <<

Cerita menarik tentang BFF 

I ada seorang best friend yang dari dulu sampai sekarang masih setia berkawan dengan I. Nama dia Nabilah binti Mustafha, and birthday dia 13 August, tarikh tamat contest ni. Kitorang dah berkawan lama sejak dari darjah 1. Kitorang dah macam kembar, sampai ramai yang confuse dengan kitorang 😂 Kitorang banyak share secret, masalah. Birthday pun selalu bagi hadiah sesama sendiri. Kitorang ada banyak benda yang melambangkan friendship kitorang 😄 

Masuk sekolah menengah, kitorang satu kelas dari Form 1 sampai Form 4, Form 5 dah berpecah sebab dia lagi pandai haha. Tapi kitorang still sama-sama, rehat sama, study sama, balik sama. 


Masa zaman Form 3. Baju sama warna tak plan.

Orang panggil dia, Bella and orang panggil I, Nena. Bunyi lebih kurang.

Bella ni dia ada period pain yang teruk gila sampai boleh pengsan. I yang selalu angkat dia and bawak dia balik rumah dia setiap kali dia period pain dekat sekolah. Nasib rumah dekat 😂 I sampai dah biasa tolong dia, rasa macam tu rutin setiap kali dia period 😂 Kawan-kawan lain semua kelam-kabut bila dia dah nampak tak larat and nak pengsan, tapi I relax je siap boleh kemas barang dia dulu, jumpa cikgu dulu 😂 Bila dah habis and nak masuk uni, I selalu terfikir macam mana dia nak handle masa dia sakit nanti. 

Sampai sekarang kitorang berkawan. Even dah lama gila tak jumpa, kitorang still tak rasa awkward. Gelak je keje 😂

Itu je la cerita tentang my BFF 💕

4 comments: