HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

June 21, 2017

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors (TAMAT)

Hello readers !



Tarikh tutup : 25 Jun 2017

Instagram : aninashyqin_
Facebook : Anina Shyqin (kurang aktif)
Email : aninashyqin@yahoo.com

Pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu

Setiap kali raya yang seronok mestilah kumpul duit raya. Kalau dekat kampung, malam raya mesti ada takbir raya and lepas tu kitorang akan bermaaf-maafan dan budak-budak berebut beratur nak kutip duit raya, termasuk la I, sampai sekarang even dah besar still hulur tangan nak duit raya 😂

Kalau ke rumah sedara mara, I akan hulur tangan and pakcik makcik nenek sedara akan bagi duit raya. I selalu bergurau "Alaa tambah la lagi, sikit ni." or "Eqin cucu sulung, kena lebih." 😂 Dorang pun melayan je. I memang rapat dengan sedara mara.

Lepas tu masuk kereta laju je nak kira duit raya 😂

Itu secara ringkas pengalaman kumpul duit raya Anina 😄

5 comments:

  1. Hai, Salam Aidilfitri. singgah sini & follow :)

    ReplyDelete
  2. hehe elsa pun cucu sulung jugak! so memang patut pun dapat lebih hikhik

    terima kasih join. elsa dah update dalam list. goodluck :*

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete