HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

June 20, 2017

CARA TINGGALKAN LINK DI CBOX

Some of you ada yang taktau macam mana nak tinggalkan link dekat cbox yang latest ni. Sebab dia cuma ada name dengan message saja. Okay meh I tunjuk 😊


Korang pergi dekat cbox yang macam ni kan. Lepas tu click dekat Your Profile tu.


Nanti dia akan keluar macam ni. Korang isi link website korang dekat Profile URL tu. Dah isi, korang boleh la nak send apa-apa message. And nanti sebelah nama korang tu ada symbol, symbol tu maksudnya link korang la. So senang I nak blogwalking dekat blog korang 😊





Annyeong, chingu ! Terima kasih kerana meluangkan masa di blog ini.

5 comments:

  1. have a nice dayyyyy! hahaha ❤

    ReplyDelete
  2. Nice post. Lama da nak buat tut mcm bgini tp asyik teda masa but this one from you seem so prctical. Anyone yg masih tak tahu shud read this! :D

    ReplyDelete
  3. Haha.. serious mama xtau pasal ni. Tq for sharing

    ReplyDelete