HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

November 10, 2018

NOVEMBER, PLEASE BE NICE

Assalamualaikum 😄

Wow lama betul I tak update blog. I'm so sorry. Busy sangat dekat uni sampai tak sempat nak update apa-apa. Tidur pun dah tak menentu. Kalau ada masa free pun, itulah masa nak tidur. Banyak sangat assignments, test & event yang ada dekat uni. I memang suka join volunteer untuk event kat uni. Almaklumlah nak kumpul kupon untuk duduk dekat kolej 😂

Personal life

Agak stress. Banyak killer subjects untuk sem ni & I have to focus more. Well, sifat malas I memang sangat menguasai diri. Sekarang ni tengah cuti mid-sem and next week banyak sangat benda nak kena settle & I PERLU STUDY SEBAB TEST & QUIZ BANYAK ! Mungkin sebab subject tu susah nak faham sampai I fed up. Genetics and Parasitology are killing me.

Image result for stress gif

Okay relax nina 😌 So, I dah start pegang jawatan untuk Persatuan Silat Gayung Fatani dekat uni sebagai setiausaha, I join KShoppe, sebagai pekerja/penjual. KShoppe ni kedai jualan dan buat masa ni kitorang jual ais krim dan akan datang ada makanan, dia lebih kepada cafe kitorang buat untuk sem ni. Selain tu, I plan nak buat program anjuran silat kitorang, nak buat kem, so proposal dalam proses.

Dan lagi 2 bulan nak masuk tahun baru, I still belum ada boyfriend 😂 Okay actually I takut dengan komitmen. Memang kadang-kadang rasa nak ada pasangan, tapi I takut leka & malas nak jaga perasaan orang buat masa ni since hidup I pun tengah serabut 😂 

Okay itu je.

Music

Sekarang ni I tengah layan lagu debut IZ*ONE - La Vie En Rose & lagu baru Weki Meki - Crush.

I minat semua IZ*ONE members, tapi ada bias jugak hehe 😁 
Dancer, I pilih Chae Yeon.
Vocalist, I pilih Yuri.
Visual, I pilih Sakura.
Rapper, I pilih Yena.

Image result for izone gif

I nak recommend kat korang WebComics app dekap playstore. Sesiapa yang suka baca komik romantic masa sekolah dulu tu, haa sekarang dah ada app. Ada banyak genre, korang boleh pilih mana yang korang suka. Setiap cerita akan diupdate ikut waktu yang penulis dia tetapkan. So kalau bosan tu boleh la layan app ni 😉

Image result for webcomics app

3 comments:

  1. ok jap tapi nape comel sangat blog awaK! jeles ok hahaha patutlah lama tak nampak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha thank you 😊 Busy sangat sampai tak sempat update.

      Delete
  2. yeay webcomics! saya paling suka cerita zoombi dia. awesome dan buat ternanti nanti!!

    ReplyDelete