HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

May 12, 2016

Food hunting : Plan B x Petit Mary Patisserie

Assalamualaikum and hye 

Me and my best friends were hunting interesting cafes.
Macam yang dak dak hipster tau kan, Ipoh tempat yang paling banyak cafe hipster.
So we decided to go to Ipoh.
Kitorang ke Plan B sebab dengar orang cakap tempat tu femes.
Tengah duk tengok menu, fuhh harga...
Takpe, kita makan makanan yang berbaloi dengan harga.
So nina pilih spaghetti carbonara. Tak jauh beza dengan harga secret recipe.





Lepas makan, kitorang ke kawasan sekeliling Plan B tu. Nak berselfie hehe.
Cantik tempat dia untuk sesapa yang suka hipster.


Buku-buku terpakai tapi tak boleh bawak balik la. Kalau nak baca, baca kat situ ada meja.





Sebelum terus ke kereta, kitorang ronda-ronda kat area situ. Tengok kedai-kedai. Ada lorong Yasmin. If korang nak masuk muzium dia, korang kena bayar.


Then, dah habis jalan-jalan and shopping.
Nad bawak kitorang bertiga ke satu cafe yang sangat cute.
Cafe ni sebenarnya asal rumah dijadikan cafe.
Warna cafe ni cantik sangat memang taste nina.






Kitorang tak sempat nak bergambar dekat kawasan luar sebab hujan lebat.


1 comment:

  1. nice foods & nice places. Heppynya you all. hihi ^_^

    ReplyDelete