HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

April 08, 2018

MY FAV YOUTUBERS

1. Bretman Rock

Image result for bretman rock

Siapa yang tak kenal Bretman Rock yang kelakar ni ? I suka tengok video dia sebab semuanya kelakar dan dia tak pernah buat kita boring tengok video dia. Paling best bila dia buat video dengan adik dia, Mae, sebab dia suka marah dan curse adik dia tapi adik dia gelak je. Memang cara dia treat adik dia macam tu.

Yang buat I impress dengan dia, dia baru umur 19 dah ada rumah dan kereta mewah hasil dari titik peluh dia sendiri. Dia suka make-up dan ramai yang tengok video-video make-up dia. Now, dia dah keluarkan brushes dia sendiri dan highlighter.

Related image

Sekarang dia dah berbeza, nampak lebih manly sejak dia work out. Body pun dah tough dan dia pun tak post sangat video or gambar make-up.

2. Johanis Sani

Image result for johanis sani

Malaysian youtuber yang terkenal sejak zaman vines. Johanis Sani yang dulu dikenali sebagai acidgaf dan ramai yang kutuk dia sebab dia tak lawa dan rambut serabai. Now, dia cantik sangat ! She's more matured. Dia selalu pergi bercuti ke luar negara setiap kali sem break. I love her vlogs. Johanis minat sangat Alex Aiono, dia sanggup ke Filipine untuk jumpa Alex Aiono. She's brilliant.

Image result for johanis sani brushes


3. Cupcake Aisyah

Related image

Girls ! Aisyah is an international youtuber. Mana-mana dia pergi ada fans dia. I tengok dia punya video masa sekolah lagi and now, dia nampak lebih matang. I impress sangat dekat dia sebab umur baru 17 dah banyak duit dan ada produk jenama sendiri. Dia pun ada jual slime and squishy. I know she's from a rich family but everything dia beli semua pakai duit dia sendiri. She's brilliant in making money. Sekarang, dia dah sambung belajar dekat Brighton.

Image result for cupcake aisyah product

4. Ranz and Niana

Image result for ranz and niana

Siblings Goals ! International youtubers. Mereka berdua menari dah lama dah. Niana pun dah besar sekarang ni. Mula-mula tengok video mereka sebab I suka menari. Mereka selalu prank each other. Ada je idea mereka berdua ni nak kenakan satu sama lain. Korang kena tengok video-video prank mereka berdua. Kelakar, tak tipu 😂 Dan mereka pun ada travel vlogs.

12 comments:

  1. kenal johanis dekat twitter je tak tahu pulak dia youtubers, no wonder lah famous teruk. Yupp suka layan ranz & niana jugak!

    ReplyDelete
  2. Semuaa kenal and tengok jugak heeeee

    Www.mylittlestoryi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. yg no 4 tu kin pun suka jugak :)

    ReplyDelete
  4. suka jugak Aisyah cupcake tu before dia further study oversea lepas tu kureng sket dah sbb akak dah berusia kot hahahah. Johanis pun not bad

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejak dia dah further study dah kurang vlog dia. Maybe busy as as student.

      Delete
  5. wah! menarik. macam nak tiru je konsep post. saya suke layan mekap Edward Avilla, vdieo2 life parody dari MingThing, and also language and stuff from WorlfOfDave. Tapi tak selalu la. Ikut mood. Hahahaha. oh lupe, C-Bear Reacts. He's cute. His reaction over mv very hilarious =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay you kena buat post pasal your fav and i nak baca jugak 😄 nampak interesting.

      Delete
    2. baru perasan typo hancusss. hahahaha. hmm sekarang stuck dgn life. inshaallah soon. hehe ^w^

      Delete
  6. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete
  7. terbaek..


    jemput join segmen ejulz :)
    http://ejulz.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete