HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

December 10, 2017

MY JOURNEY #6 : NIGHT EVENTS (Let's create a memory)


Assalamualaikum & hai readers 😄

Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2018 dan final exam pun dah nak dekat. Bila dah nak habis sem ni, kepala otak pun makin serabut dengan test dan assignment yang baru dapat *haih* Bila dah stress, kitorang cuma nak enjoy untuk hilangkan serabut.

Memandangkan minggu ni banyak sangat event dekat uni sampai taktau nak pergi event yang mana satu. Kitorang mesti la nak join sebab dapat kupon untuk dapat kolej next sem 😂 

7 December 2017 - Neon Night Run

Event yang keluarkan peluh. Berlari satu uni. Kitorang pun dia bagi glow stick. Memang cantik bila tengok memasing dengan glow stick and ada jugak yang letak losyen yang glow kat muka.

Actually, sebelum start event, hujan lebat sangat. Jalan basah. Hujan reda dalam pukul 8.45 dan event start pukul 9.15. Hujan renyai je masa tu tapi still boleh buat kitorang basah dan kesejukan. Tambah pulak dorang pasang lagu best, kitorang bersuka ria menari sambil simbah air 😂 



8 December 2017 - Movie Night

Kali ni tak keluarkan peluh. Event ni dia relax sambil tengok movie The Pursuit of Happyness. Kalau sesiapa nak bawak selimut dengan bantal pun boleh. Event ni pun dia sediakan glow stick. 



Jadi, dua malam kitorang dipenuhi dengan event dan glow stick. Seronok ! Dapat spend time masa dengan kawan-kawan, Walaupun jadual kitorang untuk bulan ni agak busy, takpe la nak release stress 😂

4 comments:

  1. Wahh bestnyaa, rindu zaman study jugak. Kenangan dan kawan yang akan terus setia dengan kita.

    ReplyDelete
  2. it has been a while since i last went for a run. been filling up my time with indoor activities.

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt spent time dgn kwn2 ! hehe

    ReplyDelete