HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

December 17, 2017

MENANG GIVEAWAY TAKNAK SUNYI SEPI LAGI BY ASTRAVELER

Assalamualaikum & hai readers 😄

Alhamdulillah I menang saguhati dari ASTraveler. Nak tau apa hadiahnya ? Jeng ! I dapat sebuah buku Hijabsista Hijrahsista. Seriously, I excited bila dapat buku ni tapi I baru habis baca part Diana Amir. Macam mana dia terbuka hati nak tutup aurat. Mesti korang tau kan perubahan drastik Diana Amir yang terus bertudung labuh dan tak tergugat iman dia. Korang pun tau banyak kali Diana Amir merayu untuk pihak tv berhenti tayang cerita yang dia berlakon sebelum dia bertudung. I salute Diana Amir sebab dia tak tergugat langsung dengan dunia yang selalu bertukar-tukar trend ni.


I tak sabar nak baca part Felixia Yeap. Macam mana dia boleh teringin nak bertudung dan masuk Islam. 

Memandangkan final nak dekat dan banyak pulak assignment yang datang last minute tambah dengan test & event, so I ambik masa nak habiskan sebab masa I banyak untuk tidur 😂 Penat. 


Thank you so much to ASTraveler for this book 😊 Pejam celik pejam celik I dah nak habis sem satu dan doakan I dapat keputusan yang terbaik untuk sem ini 😊

Thank you for reading my blog. I love you 💕

5 comments: